Videre fra Grand Canyon

Efter at have taget en aftentur til kløften, for at filme solnedgangen over området (hvilket var så smukt), så fik vi pakket vores grej, og gjorde os klar til at drage videre torsdag morgen.

Vi har været i tvivl om, hvilken vej vi skulle tage, og havde længe planlagt at køre mod San Fransisco via Utah og Nevada, da der ikke er nogle direkte veje. Vi endte dog med at vi kørte retur mod Vegas, for at tage videre gennem Nevada. Også fordi vores udlejningsbil, ikke var clearet til at køre i Utah, men kun Californien, Nevada og Arizona. Så sådan blev det. Vi tog afsted fra Grand Canyon, og gjorde holdt på vejen retur mod Vegas, i en lille by Williams, hvor der var en gammel jernbanestation, med lokomotiv stående fra den gang i de tidlige dage, hvor transporten foregik med tog. Det var en jernbane, som kørte til og fra Grand Canyon. Det føltes som at træde mange årtier tilbage i tiden. Selve byen havde flere bygninger fra de tidligere tider, med en masse morsomme ting. Vi fik da også købt lidt souvenirs, det hører sig ligesom til. Herefter fandt vi en del af Route 66, som vi kørte ind på, ren nostalgi – ruten gik endvidere gennem et indianer reservat, hvor der var en lille by, hvor der så ud til at være lidt beboet, ellers var der ekstremt øde alle vegne.

Er nu tilbage i Vegas, varmen fortsætter, og det er altså (beklager meget de næste ord) ulideligt. Vi sidder nu på Motel 6, lige ved lufthavnen, og håber at varmen tager lidt af, så vi kan trække vejret. Imorgen er det planen at vi skal videre gennem Nevada, hvor varmen jo ikke bliver mindre af at komme gennem ørken. Vi skulle gerne ramme Lone Pine på et tidspunkt, på vores færd mod San Fransisco.