Hoover Dam

Tirsdag morgen pakkede vi vores grej og forlod Vegas. Allerede tidligt morgen var det hamrende varmt, godt bilen er udstyret med AC. Vi kørte mod Hoover Dam, som ligger lige mellem Nevada og Arizona. Her stoppede vi, og det var om muligt endnu varmere end i Vegas. Vi tog en rundtur, for at se selve maskineriet, under selve dæmningen. Det er et imponerende bygningsværk, og vi fik den korte version af selve opførelsen, hvad der var baggrunden for dæmningen, og så den meget interessante information, at det ikke har kostet, og stadig ikke koster den amerikanske skatteyder en penny. Det elektricitet som dæmningen producerer, får det hele til at hænge økonomisk sammen-det er altså okay.!!

Efter den tur, blev jeg vist ramt af et hedeslag, havde ikke fået drukket nok, og solen stod højt, så jeg endte med at blive rigtig dårlig, og fik kvalme, og tilsidst en gevaldig migræne. Vi skulle dog videre mod Grand Canyon, så vi fortsatte turen. Gjorde et kort hold, hvor vi fik lidt salat og så på farten igen.

Omkring 18.30 tiden landede vi i Tusayan, hvor Bo har været før, så han havde helt tjek på motellet, 7 lodge Inn…..og kørte lige forbi! fik dog vendt om, og til alt held var der stadig ledige værelser. Fik nøglen, og så gik jeg i seng, med hovedpine og iskold klud på hovedet.