Dag 2

Efter at have været gået tidligt til ro efter 1. dag i LA, så vågnede vi dag 2, friske og klar til søndagens oplevelser. Vi var ude af døren lidt over kl. 8.00, for at tage til The Aboretum, en form for botanisk have i området omkring Pasadena. Så skulle de store kameraer – og linser frem, så der kunne tages billeder af de forskellige fugle og andre dyr. En stille og rolig dag, hvor vi har taget den med ro, da der stadig er lidt jet-lag i kroppen (og hovedet). Efter frokost gik turen hjemad, via en out-door butik REI, hvor vi (jeg) fandt fede sandaler, lækker taske, og andre seje små-ting. Resten af dagen er gået med afslapning, eftermiddagslur og aftensmad “hjemme”. Og så har vi hele dagen haft ondt af Kit, som skal på arbejde mandag morgen, mens vi andre har fri. Vi har tilbudt at ringe til hendes chef og sige un ikke kommer, men det er hun ikke frisk på.