Venice Beach-Venice Canals

Efter den hårde shopping tur lørdag, så skulle der slappes lidt af. Vi endte dog med at tage til Venice Beach, eller nærmere bestemt , kanalerne som ligger bagved.

Det er det fedeste sted.

Det er et miniVenedig, med forholdsvis smalle kanaler, og huse i alle afskygninger og stil-arter, som ligger helt ned til kanalerne. Det var rigtigt hyggeligt at gå rundt dér.

Der var små broer over kanalerne, som i Venedig, og der lå en del kanoer og små robåde, ved bredden, det vil ikke være et dårligt sted at slå sig ned, og nyde livet.

Vi havde lige et pit-stop nede ved stranden, hvor vi spiste is, og tog en slapper, men vi kiggede på alle de forskellige mennesker, som traver op og ned ( eller er det frem og tilbage) af promenaden (som er megeeeeet laaaang). Herefter gik vi tilbage mod bilen, igennem Venice Canals, pragtfuldt område.

Så var vi ved at være sultne, og kørte til Santa Monica, hvor vi skulle indtage noget mad, på en restaurant/diner/café, Swingers, og her fik vi god mad, og blev indviet i hemmeligheden bag den meget lækre dressing “ranch”, som jeg er vild med.

Den er såmænd lavet af kærnemælk, mayo og en pose dressing-krydderi, som kan købes i supermarkederne – tjaaa, hvor svært kan det være.

Herefter gik turen hjemad, for Kit skulle lave Guacamole, som vi skulle have til vores chips…..det blev så ikke lige til noget – strengt, nu er det anden dag i træk, hun forsøger at sno sig uden om. Mandag skal det være, sidste chance, Kit.!!