VIP star-tour i Hollywood

Altså, det skal jo prøves. Nu er man her, og ligesom andre ting, så skal det ligesom afprøves. Derfor tog vi til Hollywood, og købte en Star-tour, i åben minibus. En tur på 2 timer, hvor vores meget glade guide, Liza, tog os via Sunset Boulevard, gennem Holmby Hills, Beverly Hills, Hollywood Hills, og Bel Air – så vi med egne øjne og vores kameraer kunne se, hvem der boede hvor.

Man kan da sige meget om sådanne ture, men det var nu meget sjovt, og vi kan nu sige, at vi har set taget af Tom Cruise’ hus, En del mere af David Beckham’s, samt indgangen til Michael J. hus, hvor der forøvrigt er politi siddende i en bil foran indgangen, hele døgnet rundt.?? Og så blev vi informeret om, at Spellings hus var sat til salg (han var far til mange af de serier, som gennem flere år har kørt på tv) Det koster kun 125 mill. §§, men så er der plads til 100 biler i garagen, 125 værelser, samt et værelse udelukkende til gaveindpakning, hvis man lige står og skal have pakket noget ind.?? Meget besynderlig verden.!!

Vi så en hel del huse, og allerede nu har jeg glemt, hvem der boede hvor, eller havde boet dér, men der er taget billeder, og måske kommer det så tilbage til mig…..???? Så desværre ikke Bruce Willis’ hus (æv).  På Sunset så vi det hus, som Dan Akroyd fik bygget specielt til lues Brothers film. Vi så også den bungalow på Sunset, hvor John Beloushi døde.

I turen indgik også vindues-shopping (som Liza kaldte det) på Rodeo Drive, samt en tur op til Hollywood skiltet på Mount Lee, og da vi har været begge steder, endog meget tæt på, så var det ikke det vi gik mest op i dér.

Vi fik dog oplyst, at det meget berømte skilt på bjerget, blvet opført af en ejendomsmægler tilbage i 1920‘erne, da der kun var landbrugsland i området.

Pga. den voksende filmindustri, så havde alle dem der var berørt af film-industrien brug for at sted at bo, så denne ejendomsmægler satte et mega skilt op, hvor der stod “hollywood-land”, et par år efter at skiltet var sat op, var der et stort jord-skred på bjerget, og bogstaver land, faldt ned….og så var der kun hollywood tilbage – pudsig historie, hva’?

Og så kan vi nu sige, at det har vi så også prøvet.

Da turen var ovre, kørte vi hen til en gammel tog-vogn, midt på Sunset, hvor man efter sigende skulle kunne få dejlige burgere. Så her indtog vi en frokost. her skulle en del “stjerner” ynder at komme forbi og spise en burger eller 2. De smagte nu ret okay.

Herefter kørte vi hjemad, der skulle lige købes lidt ind, og jeg fandt så den berømte “ranch-krydderiblanding”, som jeg skal prøve at lave når jeg engang er hjemme i DK igen-det er da et spændende projekt, ikke sandt.?

Vi har også lige nået et lille dyp i poolen, og sidder nu og overvejer om vi er lidt eller meget sultne…måske skal vi have lidt mad, så vi kan klare en dag til imorgen.